Email

Menu

Over ons

Zelfsturende teams
Binnen het pensioenfonds werken we met zelfsturende teams. Hiermee zijn we wendbaar en geven we je de ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het behalen van de gestelde teamdoelen. Je geeft samen invulling aan hoe jullie dit doen. Je hebt dus veel verantwoordelijkheid, zowel individueel en als team,  en je hebt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook een gezonde werk-privébalans vinden we als organisatie belangrijk. Hier geven we onder andere invulling aan door het nieuwe werken.

Waardering
Het gevoel gezien te worden, waardering en begrip te krijgen is een van onze basisbehoeftes. Het krijgen van oprechte waardering kan je enorm motiveren en energie geven. Het stimuleert je om je best te doen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Zeker in onze organisatie is dit erg belangrijk. Niet iedereen zoekt dezelfde vorm van waardering. Leidinggevenden moeten dus goed in staat zijn om te bepalen welke vorm van waardering bij de individuele medewerker past. Persoonlijke aandacht is dan ook niet voor niets een van onze kernwaarden.

Salaris
Als pensioenfonds bieden we jou een marktconform salaris en veel flexibiliteit. Naast je basissalaris heb je ook een flexbudget waarmee je onder andere extra verlofdagen kan kopen (standaard krijg je 25 verlofdagen). Maar je kan het budget ook in elke willekeurige maand laten betalen. Lekker als je even wat extra geld nodig hebt.