Email

Menu

Information Security & Privacy Officer

Wil jij een uitdagende opdracht bij een top 10 pensioenfonds met een goed track record? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn het ABN AMRO Pensioenfonds. Een zelfstandige onderneming zonder winstoogmerk die er naar streeft om de pensioenen om het best mogelijke pensioen te verzorgen. Deze visie leidt naar een kwalitatief hoogwaardige, kostenbewuste, transparante en duurzame pensioenorganisatie. Wij beheren EUR 32 mrd. en administreren de gegevens van meer dan 100.000 deelnemers en partners. Dat ga jij helpen beveiligen als Security & Privacy Officer.

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar een Security & Privacy Officer die ons helpt onze informatiebeveiliging op orde te houden en AVG-compliant te blijven. Jij wordt dé adviseur binnen ABN AMRO Pensioenfonds aangaande informatiebeveiliging en privacy. Je houdt ons scherp door het uitvoeren van periodieke monitoring van bestaande processen en het vergroten van de risicobewustzijn van deze twee aandachtgebieden.

Wat ga je doen?

Je krijgt een brede verantwoordelijkheid binnen het team Risicomanagement & Compliance. Binnen het team van specialisten op risico en compliance gebied zal jij je de specialist zijn op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Je bent daarbij de sparringpartner van de gehele organisatie.

Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het Informatiebeveiligings- en Privacybeleid en het uitvoering van de jaarplannen, risicoanalyses, awareness trainingen, maken IB en privacy jaarplan, contact met leveranciers in geval van calamiteiten. Hierover rapporteer je aan het Bestuur. Je houdt het pensioenfonds op de hoogte van relevante ontwikkelingen op het gebied van informatiebeveiliging en privacy en houdt ook het dreigingslandschap nauwlettend in de gaten. Je onderhoudt contacten met de relevante toezichthouders. Je signaleert voor jouw aandachtsgebied de relevante wijzigingen in wet- en regelgeving en vertaalt deze naar beleid voor het Pensioenfonds.

Herken jij jezelf in dit profiel?

Je bent een specialist en je haalt daarnaast voldoening uit samenwerken binnen een klein team. Je bent analytisch sterk, risicobewust, resultaatgericht en een prettige gesprekspartner voor de collega's die je adviseert.

Je hebt kennis van Informatiebeveiliging en privacy op HBO niveau en ruime relevante werkervaring. Je hebt kennis van de ISO 27000 familie van standaarden en de AVG/GDPR wetgeving en bent CIPP/E, CISM, CISA en/of CISSP gecertificeerd of bereid deze te halen. Daarnaast heb je affiniteit met de pensioensector.

Wat bieden wij je?

·         Ruimte om je te ontwikkelen

·         Variabele werktijden en flexibele arbeidsvoorwaarden

·         Werken met leuke en betrokken collega’s

·         Een goed salaris

Ben je geïnteresseerd?

Reageer dan nu op deze vacature door uiterlijk vóór 15 maart 2021 je CV en motivatiebrief te uploaden. Wij maken graag kennis met je!